40279
21:19 13.092017

У с. Велика Добронь урочисто відкрили реконструйовану будівлю державного пожежно-рятувального поста

Життя 2697

13 вересня у с. Велика Добронь, що на Ужгородщині, відбулася урочиста церемонія відкриття реконструйованої будівлі державного пожежно-рятувального поста.

DSC_0211 _____

У заході взяли участь: голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль, начальник Управління ДСНС України у Закарпатській області Роман Гудак, голова Великодобронської сільської ради Іван Попка та інші поважні гості.

Керівник закарпатських рятувальників Роман Гудак подякував представникам органів влади за підтримку і допомогу та побажав рятувальникам, які будуть нести тут службу якомога менше тривожних викликів, постійного вдосконалення свого професійного рівня та задоволення від виконаного обов’язку, інформує У ДСНС України у Закарпатській області.

«Важливість створення пожежно-рятувальних підрозділів у сільській місцевості важко переоцінити, адже працівники цих підрозділів мають можливість набагато швидше прибути до місця виклику, тому ймовірність порятунку мешканців та матеріальних цінностей значно зростає. А це означає, що мешканці Великої Доброні та сусідніх населених пунктів можуть почуватися захищеними і завжди розраховувати на допомогу рятувальників ДСНС» – зазначив під час свого виступу Роман Гудак.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах