40181
17:17 12.092017

Лісівники Іршавщини облаштували нове місце для відпочинку

Життя 1950

Напередодні професійного свята – Дня працівників лісового господарства працівники ДП “СЛАП” Іршаваагроліс” облаштували рекреаційне місце для відпочиваючих.

20170912132728

Воно знаходиться у буковому лісі, в селі Білки, Лісогосподарська дільниця №3 лісівники облаштували новенький дерев’яний рекреаційний пункт біля дороги.

– Тут є затишні бесідки та місце для розпалювання вогнища. Рекреаційний пункт загороджений, біля нього є інформаційні стенди. І все це зроблено власними руками працівників державної лісової охорони. Хочу зазначити, що для комфортного відпочинку уже облаштовано в лісовому фонді державного лісового господарства облаштовано 3 рекреаційні пункти, а ще плануємо 5 до кінця цього року, – каже директор ДП “СЛАП” Іршаваагроліс” Іван Фущич.

Відпочинок в Карпатах – найпростіша, найдоступніша і найяскравіша можливість залишити всю втомленість і зарядитися новими силами і енергією. Лісівники роблять все, аби карпатський ліс залишався красивим і доглянутим. Професія лісівника – одна з найважливіших на Закарпатті, наголосив Іван Фущич. – Адже ліси – це прекрасний, здатний до відтворення природній комплекс, надійний екологічний щит, який захищає природу і забезпечує охорону здоров’я людини.

Лісівники також звертаються до відпочиваючих, що усе що Ви привезли із собою, потрібно обов’язково забрати, адже в лісі немає прибиральників і наступного разу коли Вам захочеться відпочити у лісі, Ви потрапите на смітник, а не рекреаційне місце, повідомила прес-служба Закарпатського ОУЛМГ.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах