40064
08:50 12.092017

У Мукачеві від сьогодні курсують нові автобуси

Життя 2418

Сьогодні, 12 вересня, о 6.00 відбувся урочистий запуск нового транспорту.

IMG_9714

До уваги громади міста сучасні автобуси були доступні для огляду вранці на площі Кирила і Мефодія, біля бібліотеки!

На заході були присутні міський голова – Андрій Балога, директор комунального підприємства «Громадський транспорт Мукачева» Олександр Бідзіля, депутати міської ради, журналісти та жителі міста.

Вступне слово взяв міський голова. Він зазначив, що щиро радий, що мукачівці та гості міста зможуть користуватись новим транспортом з хорошими умовами. Також побажав водіям хорошого дня. Після виступу всі автобуси, які були представлені поїхали за своїми маршрутами.

Нагадаємо, що автобуси для пасажирських перевезень придбано на відкритих торгах через систему «Прозорро».

Вони оснащені кондиціонерами, монітором, системою супутникового моніторингу, системою автоматизованої оплати за проїзд (комунікатор, автоматичний турнікет, валідатор), автоматичною системою озвучування зупинок та системою відеоспостереження у салоні. Автобуси пристосовані для людей з обмеженими фізичними можливостями.

Зазначимо також, що для користування транспортом зручно користуватися Карткою мукачівця. У місті щотижня видається по 2 тисячі таких карток. Пільговики зможуть їздити безкоштовно саме завдяки Картці мукачівця. Також видаватимуться учнівські квитки, завдяки чому школярі зможуть їздити зі знижкою 50%.

Тариф на проїзд і надалі буде становити 4 гривні.

Ілона Вільна

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах