39402
20:06 31.082017

У Липчі привітали 100-річну ювілярку

Життя 10078

Минулого тижня свій славний 100-річний ювілей відзначала Христина Дмитрівна Томищ, жителька села Липча, що в Хустському районі.

333

На своєму довгому життєвому шляху ювілярка пережила чимало випробувань, все своє життя присвятила сім’ї, виховавши п’ятеро дітей і дочекавшись внуків та правнуків.

Христина Дмитрівна стала взірцем для своєї родини та односельчан. До глибокої старості зберегла ювілярка інтерес до життя, доброзичливість і надзвичайну працелюбністю. Саме ці риси – доброзичлива вдача, оптимізм, надзвичайна працьовитість – і стали запорукою її довголіття, вважають рідні.

До слова, Закарпаття славиться своїми довгожителями. На сьогодні в краї живуть 17 довгожителів, котрим виповнилося 100 і більше років. Найстарішими закарпатками, що мають по 104 роки, є Ілона Бокоч із Білої Церкви, що на Тячівщині, Уляна Карак із Геєвців на Ужгородщині та Марія Купина із Горінчева, що на Хустщині.

Вже стало доброю традицією в системі Пенсійного фонду області вітати і вшановувати пенсіонерів такого поважного віку. Адже ці люди є носіями наших традицій та очевидцями багатьох історичних подій, інформує Управління.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах