39233
10:30 29.082017

Закарпаття готується до Міжнародного туристичного тижня

Життя 2381

Триватиме він до 27 вересня.

1

У рамках заходу відбудеться виставка-ярмарок «Тур’євроцентр Закарпаття – 2017», науково-практична конференція з питань розвитку туризму в області (тема уточняється), пізнавально-інформаційний тур для представників туристичних компаній Чеської Республіки.

Так, традиційний «Тур’євроцентр – Закарпаття» цьогоріч прохожитиме 22-23 вересня. Під час заходу буде представлено нові тенденції розвитку та актуальні можливості туристичної індустрії.

Туристична виставка-ярмарок «Тур’євроцентр – Закарпаття 2017» це бізнес-майданчик, на якому обговорюються найважливіші питання про розвиток туристичної галузі, пропонуються рішення та демонструються найкращі приклади із практики сьогодення, які оптимально впливатимуть на ситуацію в майбутньому; провідний захід міжнародного масштабу в сфері туризму Закарпатської області – Карпатського Єврорегіону, через який пролягає велика кількість транскордонних туристичних маршрутів; можливість представлення та просування якісного асортименту усіх видів туристичних послуг; широка цільова аудиторія та ​участь у насиченій програмі.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах