38641
15:59 21.082017

Завтра в Ужгороді відзначать преміями переможців міжнародних учнівських олімпіад

Життя 1568

55ae38a93eЗавтра голова Закарпатської ОДА відзначить преміями переможців міжнародних учнівських олімпіад та зустрінеться з керівництвом держпідприємства «СЕТАМ», що займається реалізацією арештованого майн

У вівторок, 22 серпня, в сесійній залі Закарпатської облдержадміністрації відбудеться розширене засідання колегії департаменту освіти і науки, під час якого підіб’ють підсумки роботи галузі у поточному навчальному році та окреслять плани на майбутнє. У рамках засідання Геннадій Москаль нагородить учнів-переможців Всеукраїнських олімпіад з навчальних предметів та їх учителів. Зокрема, найвищу відзнаку ОДА «За заслуги перед Закарпаттям» Геннадій Москаль вручить Станіславу Томашу – срібному призеру Міжнародної олімпіади з інформатики, цьогорічному випускнику, який отримав максимум балів за підсумками ЗНО. Початок заходу об 11.00.

Цього ж дня Геннадій Москаль зустрінеться з генеральним директором Державного підприємства «СЕТАМ», яке займається реалізацією арештованого майна шляхом проведення електронних торгів. У ході зустрічі сторони підпишуть меморандум про співпрацю.

Зустріч почнеться о 12.00 у камінному залі облдержадміністрації.

Запрошуємо представників ЗМІ.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах