36572
21:38 12.072017

Рух легкового транспорту вул. Заньковецькою в Ужгороді стане двостороннім

Життя 2075

7081+-Чергове засідання виконавчого комітету Ужгородської міської ради розпочали із нагородження команди юних ватерполістів та їх тренерів, які цьогоріч стали срібними призерами Чемпіонату України. Спортсмени включені до списку тих школярів, які за досягнення отримають грошову винагороду.

Погодили також надання паспортів відкритих літніх майданчиків для здійснення підприємницької діяльності на базі стаціонарних закладів, зокрема на вул. Загорській, 23 та на пл. Ш. Петефі, 34/2. Крім того, прийняли і рішення припинити дію паспорта відкритого літнього майданчика на вул. Грушевського, 74 «а».

Богдан АНДРІЇВ, Ужгородський міський голова

У зв’язку з тим, що вони були встановлені без попередньої згоди, наклали на них штраф, а після його сплати надали дозвіл. Йде літо, підприємці відкривають літні майданчики і здійснюю там торгівлю, сплачують податки, згідно чинного законодавства.

Прозвітували і про закінчення ремонту вул. Заньковецької. У якості експерименту протягом місяця рух для легкового транспорту цією вулицею стане двостороннім

Богдан АНДРІЇВ, Ужгородський міський голова

Ця ділянка від проспекту Свободи до Сечені, уже від цієї ділянки, де знаходиться центр надання первинної медико-санітарної допомоги, тут буде двухсторонній рух. Цю проїзжу частину обстежили працівники патрульної і національної поліції, від вулиці Грушевського до просп. Свободи. Аби попередити мешканців, щоб не паркувалися, тому буде як експеримент, нанесемо розмітку, будуть встанволені дорожні знаки, розгрузимо вул. Грушевського, вул. Минайську, Перемоги, для легкових транспортних засобів.

Також дозволи на розміщення 10 рекламоносіїв на вулицях Лінтура, Докучаєва, Грушевського, Університетській, Собранецькій, Грибоєдова-Штефана рішенням виконкому погодили переоформити, у зв’язку з продажем/купівлею, з одного підприємця на іншого.

uzhinform.com

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах