36026
20:03 4.072017

Закарпаття отримало гуманітарний вантаж із медичним обладнанням. ФОТО

Життя 1545

         Устаткування для лікарень на загальну суму понад 400 тисяч євро зібрав та передав для Закарпаття лікар з Німеччини, уродженець  області. Доставка ж вантажу до нашого краю відбулась за сприяння сусідньої Угорщини. Ліжка, стільці-каталки, хірургічні інструменти – загалом понад 130 найменувань – розподілять в медичні заклади по всій області. unnamed (4)

         Передача вантажу відбулась у вівторок (4.07) на КПП «Тиса» за участі Уповноваженого Уряду Угорщини Іштвана Грежа, заступника голови Закарпатської ОДА Віктора Мікуліна та голови Закарпатської обласної організації товариства Червоного хреста України Іванни Сабо.

unnamed (5)

  • Я пообіцяв літньому професору з Баварії Ференцу Соботу, що доставлю вантаж на Закарпаття, тож всі витрати, пов’язані з транспортуванням взяв на себе комісаріат угорського Уряду, який відповідає за співпрацю із Закарпаттям, – повідомив І. Грежа. – Допомога медичній галузі області – це допомога всім закарпатцям, не лише угорський нацменшині, що символізує щирість наших намірів.

Від імені всього Закарпаття Віктор Мікулін подякував земляку з Німеччини за значну допомогу медичній сфері області, а Уряду Угорщини за сприяння та всебічну підтримку.

unnamed (6)

         Гуманітарний вантаж буде доставлено на склад Закарпатської обласної організації товариства Червоного хреста, а згодом його доправлять у медичні заклади області. Отримувачі 13 лікувальних установ – 4 обласні, 8 районних та Ужгородська міська клінічна лікарня.

 

 

 

 

 

 

 

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах