3357
22:01 28.042016

Студенти економічного факультету УжНУ відвідали дитячий притулок у с. Батьово. ФОТО

Життя 6252

Сьогодні студенти економічного факультету разом із заступником декана к.е.н., доц. Герзаничем Віталієм Михайловичем та д.е.н., проф. Газудою Михайлом Васильовичом відвідали дитячий притулок у с. Батьово.

13055381_1688759648043136_6934793134898346148_n

Щоб порадувати діток перед святом Пасхи підготували цілу розважальну програму за участі аніматора, роздавали солодощі та іграшки.

Враження від таких поїздок завжди закарбовуються в пам”яті, бо щира радість в очах дітей нагадує, як мало ми цінуємо щоденні блага, що стали звичними, і як легко та приємно поділитись ними з тими, хто цього потребує.

В той же час ця поїздка висвітлила важливу проблему майбутнього покинутих дітей. Вони отримують мінімальну освіту або ж не отримують її взагалі. До досягнення повноління не мають можливості працювати на найпростіших роботах чи вступати до вузів, навіть коли мають для цього здібності. А у 18 опиняються на вулиці, часто без домівки, заняття та мінімальних засобів для проживання.

Тому вважаємо, що благодійність не повинна обмежуватись солодощами перед святами. Благодійність – це ще й підтримувати тих, хто немає можливості потурбуватися про себе сам.

У зв”язку з цим керівництво та активісти економічного факультету вирішили започаткувати організацію екскурсій факультетом та м. Ужгород для сиріт 16-17 років, що перебувають у притулках та інтернатах. Країна починається з молоді – даймо їй шанс бути успішною.

Автори: Наталія Лукач, Оксана Розман
Фото: Владислава Ріпич

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах