31016
13:27 4.052017

На Закарпатті триває операція «Нерест»

Життя 3590

За порушення правил любительського та спортивного рибальства під час проведення операції “Нерест” Держекоінспекцією у Закарпатській області притягнуто до адміністративної відповідальності 9 порушників на загальну суму штрафів 697 гривень, які сплачено в добровільному порядку.

zapret-ribalki-710x434

З метою охорони, використання і відтворення водних біоресурсів під час заборони на лов риби та інших водних живих ресурсів у рибогосподарських водних об’єктах у весняно-літній нерестовий період 2017 року на Закарпатті посилено державний нагляд (контроль), повідомила «Карпатському об’єктиву» Держекоінспекція у Закарпатській області.

Для цього Держекоінспекцією у Закарпатській області разом з Державним агентством рибного господарства у Закарпатській області, Головним управлінням Національної поліції в Закарпатській області, Чопським та Мукачівським прикордонними загонами проводяться спільні заходи, спрямовані на охорону нересту риби та попередження й недопущення порушень правил рибальства.

Нагадуємо, що відповідно до ст.85 Кодексу України про адміністративні правопорушення порушення правил рибальства тягне за собою попередження або накладання штрафу на громадян від 34 грн. до 170 грн. і попередження або накладання штрафу на посадових осіб від 170 грн. до 510 грн.

Грубе ж порушення правил рибальства, тобто рибальство із застосуванням вогнепальної зброї, електроструму, вибухових або отруйних речовин, інших заборонених знарядь лову, вилов водних живих ресурсів у розмірах, що перевищують встановлені ліміти або добову норму вилову відповідно до ст. 85 Кодексу України про адміністративні правопорушення тягне за собою накладання штрафу на громадян від 340,00 грн. до 680,00 грн. з конфіскацією знарядь і засобів вчинення правопорушення, які є приватною власністю порушника, та незаконно добутих водних живих ресурсів і на посадових осіб від 510,00 грн. до 850,00 грн. з конфіскацією знарядь і засобів вчинення правопорушення, які є приватною власністю порушника, та незаконно добутих водних живих ресурсів

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах