28961
09:51 5.042017

60 ужгородських юнаків цьогоріч призвуть на строкову службу

Життя 2747

У рамках весняного призову цієї весни на строкову військову службу в Збройні Сили України повинні піти 60 ужгородських юнаків, з них 47 – уже в квітні.

4

Про це йшлося під час зустрічі сьогодні міського голови Богдана Андріїва з новим керівником Ужгородського об’єднаного військового комісаріату Сергієм Зубачем, якого нещодавно призначили на посаду.

Проводиться відповідна робота працівниками військкомату, до якої залучаються й керівники ЖРЕРів та ОСББ, щоб у повному обсязі виконати ці показники – наразі є проблеми, бо молоді люди ухиляються від виконання свого обов’язку. При цьому Сергій Зубач підкреслив, що це не мобілізація, строковиків не відправлятимуть у зону АТО.

Крім того, міський голова запевнив нового ужгородського воєнкома у подальшій підтримці військового комісаріату – міська рада і на цей рік передбачила фінансування програми з підтримки матеріально-технічного забезпечення військових формувань, які дислокуються в Ужгороді.

Участь у зустрічі взяли також заступник міського голови Олександр Білак, в.о. заступника міського голови Ігор Фартушок, радник міського голови Ростислав Приходько, заступник військового комісара Віктор Гресь, повідомили в Ужгородській міськраді.

Участь у зустрічі взяли також заступник міського голови Олександр Білак, в.о. заступника міського голови Ігор Фартушок, радник міського голови Ростислав Приходько, заступник військового комісара Віктор Гресь.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах