28321
09:25 28.032017

У Закарпатській ОДА відзначили фіскалів, котрі затримали на хабарі митника

Життя 1787

У понеділок (27.03) на великій апаратній нараді Геннадій Москаль вручив почесні грамоти облдержадміністрації двом працівникам управління внутрішньої безпеки Головного управління Державної фіскальної служби в Закарпатській області – старшому оперуповноваженому з особливо важливих справ Роману Соколову та головному державному ревізору-інспектору Сергію Бенці.

1490608443_photo.36265

Обидва правоохоронці брали безпосередню участь у викритті та затриманні на хабарі інспектора Міжнародного митного посту «Тиса», повідомила “Карпатському об’єктиву” прес-служба ОДА.

Як вказано в розпорядженні голови ОДА, почесні грамоти вручені за сумлінне виконання службових обов’язків та високий професіоналізм у справі охорони економічних інтересів держави.

Нагадаємо, що 19 березня співробітники Головного управління внутрішньої безпеки ДФС України, управління внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Закарпатській області та Генеральної прокуратури затримали державного інспектора митного посту «Тиса» Закарпатської митниці ДФС при отриманні хабаря в 500 доларів. В цю суму митник оцінив свої послуги в сприянні оформлення автомобіля іноземної реєстрації при ввезенні на митну територію України.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах