19476
16:32 13.112016

У фестивальному містечку Мукачева пройшов лицарський турнір

Життя 3352

Вчора, 12 листопада в рамках розважальної-програми до Дня святого Мартина у парку «Перемога», де вже три дні проходять святкування, відбулися лицарські бої.

img_7914

І хоча погода за вікном була «не фестивальна» , охочий переглянути поєдинок все ж трохи було. Вони із зацікавленням та хвилюванням спостерігали за тим, як лицарі змагаються за звання найкращого. Знімали бій на відео та робили знімки.

Продемонструвати володіння мечем та щитом зібралися лицарі не лише із Закарпаття, але й інших куточків України. Серед них були зареєстровані учасники зі Львова та Житомира.

Всього участь у турнірі прийняло 20людей. Серед низ були як новачки, так і ті, хто тримає меч у руках вже не перший рік. Билися навіть дівчата. Бій між парами тривав 3 хвилини, за цей час вони мали довести, що найсильніші та найсміливіші.

Особливо турнір припав до душі хлопчакам. Вони не відводили очей від бою, а згодом просили лицарів потримати їхні мечі та щити, сфотографуватися з ними.

Зауважимо, що сьогодні у парку «Перемога» з 14.00 буде проходити розважальна програма за участі велетнів на ходулях у середньовічному одязі, а також майстер-класи стрільби з лука, музика, танці.

Іванна Бондарук, фото автора

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах