142012
13:43 23.012023

У рамках трьохсторонньої співпраці 40 дітей поїхали на відпочинок до Угорщини

Життя 2454

У рамках трьохсторонньої транскордонної співпраці між Берегівською ТГ, Івано-Франківською ТГ та м. Дебрецен перші понад сорок дітей пільгових категорій Івано-Франківської ТГ поїхали на відпочинок в Угорщину.

Загалом протягом цього року самоврядування Дебрецена планує забезпечити однотижневе перебування для 200 дітей віком від 10 до 16 років включно з безкоштовним проживанням, харчуванням та програмою відпочинку. Берегівська ТГ, у свою чергу, також бере безпосередню участь у прийомі та відправці дітей за кордон.

Варто зазначити, що подібна співпраця, зініційована Берегівською ТГ, дасть можливість розвитку транскордонних контактів між такими великими містами, як Дебрецен й Івано-Франківськ та побудові нових дружніх взаємовідносин.

У рамках трьохстороннього співробітництва планується надалі відправити на відпочинок і групи дітей з Берегівської ТГ в Дебрецен та Івано-Франківськ, (залежно від ситуації в країні).

Тож, вдячний особисто міському голові м. Дебрецена Ласло Паппу та міському голові Івано-Франківської ТГ Руслану Марцінківу за те, що діти отримали можливість обмінятися досвідом, думками та налагодити товариські зв’язки,

повідомив Берегівський міський голова Золтан Бабяк.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах