139656
14:20 30.112022

На Закарпатті перевірятимуть Пункти незламності

Життя 3847

Фахівці ГУ Держпродспоживслужби в Закарпатській області здійснюватимуть комісійні перевірки Пунктів незламності (обігріву) та соціальних об’єктів

Напередодні в Мукачівській міській територіальній громаді відбулося засідання комісії ТЕБ та НС, де було розглянуто питання щодо координації роботи пунктів обігріву та надання допомоги населенню в зимовий період 2022 – 2023 роки згідно протоколу регіонального штабу номер 1 від 16.11.2022 року.

В нараді взяли участь фахівці Мукачівського управління ГУ Держпродспоживслужби в Закарпатській області, які в складі комісії перевірятимуть всі будинки (пансіонати) для людей похилого віку, інших соціально – незахищених верств населення незалежно від форм власності на предмет готовності безпечного функціонування в осінньо-зимовий період.

Нагадаємо: у разі тотальної відсутності електропостачання функціонуватимуть “Пункти незламності”, яких наразі в Україні налічується понад чотири тисячі. Там є електрика, мобільний звʼязок та Інтернет, тепло, вода, аптечка. Діятимуть вони в урядових будівлях, дитячих садках і школах та інших громадських місцях. Адреси найближчих “Пунктів незламності” можна дізнатися на офіційних сторінках Закарпатської обласної військової адміністрації.

Про це повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах