13924
14:24 1.092016

Хустська СШ №6 отримала в подарунок від Лілії Гриневич комп’ютерний клас, а ЗОШ з угорською мовою навчання – оргтехніку від Генконсульства Угорщини

Життя 4230

????????????????????????????????????

Перший дзвоник, який сповістив про початок нового навчального року, покликав за парти 4400 школярів міста над Тисою, у тому числі – 457 першокласників.

У цей день у Хустська ЗОШ І-ІІ ст. з угорською мовою навчання зустрічала 25 першокласників, а загалом у освітній установі здобуватимуть знання 105 учнів. До першовересня навчальний заклад традиційно отримав подарунки від Генерального Консульства Угорщини у Берегові. На цей раз – оргтехніку, а саме: монітор, принтери, сканери.

Крім того, у Хусті після капітельного ремонту запрацювала Кіреська ЗОШ І ст., а також відбулися лінійки у чотирьох загальноосвітніх, трьох спеціалізованих, одній спеціальній (для дітей із вадами слуху) школах та гімназії-інтернаті.

Особливим виявився старт для вихованців СШ І-ІІІ ст. №6. Кузня наук для творчих діток справді ексклюзивно зустрічала учнів.

З нагоди свята дітей вітали директор навчального закладу Інесса Чернянчук, Хустський міський голова Володимир Кащук, депутати різних рівнів, батьки, педагоги.

Неординарним танцювальним флешмобом , присвяченим 25-річному ювілею України присутніх здивували випускники. Ще одним яскравим штрихом став велопробіг учнів із прапорами. Захід символізував єдність нашої держави. Крім того, оскільки одним з національних атрибутів нашого народу є вінок,  то школярі разом заплітали стрічки в умовний головний убір, який також став оздобою урочистої частини свята. Відтак у небо було запущено патріотичні повітряні кульки, аби вони виконали бажання кожного учня, а також, щоб навчальний рік став вдалим для усіх українських школярів, а небо над усіма нами – завжди було мирним.

Вітали учасників шкільної родини і найменші учні. У віршованій формі діти обіцяли добре вчитися та стати хорошими людьми. До речі їх цьогоріч у школі – 86.

Символічними медалями першокласників нагороди випускники.

Відтак пролунав перший дзвінок, який сповістив про початок великої мандрівки до країни знань.

Між іншим, з нагоди свята Хустська СШ №6 отримала особливий подарунок – новий сучасний    комп’ютерний клас від Міністра освіти і науки України Лілії Гриневич.

Марина АЛДОН, фото автора

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах