13706
16:15 29.082016

Масштабні капітальні ремонти харчоблоків проводять у дитсадках Ужгорода

Життя 3818

7

У цих дошкільних закладах, які є одними з найбільших у місті, приміщення для приготування їжі не оновлювалися з початку роботи садків, уже більше двох десятків років.

Зараз же повністю міняють усі інженерні мережі – системи каналізації, електропостачання, опалення, вентиляції. У харчоблоках знімають всю штукатурку і роблять нову, міняють вікна і двері, повністю оновлять підлоги, починаючи з бетонної стяжки, стіни викладуть облицювальною плиткою. На кожен із ДНЗ з міського бюджету скеровано близько 600 тисяч гривень.

Усі можливі підготовчі роботи до капітального ремонту виконувалися без припинення роботи садочків, наразі заклади тимчасово не працюють. Начальник управління капітального будівництва Ужгородської міської ради Адам Юрко наголошує: все буде зроблено в максимально можливо короткі терміни, однак потрібно враховувати, що технологічні процеси вимагають певного часу та послідовності їх виконання.

Начальник міського управління освіти Оксана Бабунич зазначила, що цього року садочки №№20 і 36, як і більшість інших дошкільних начально-виховних закладів Ужгорода, отримали професійне сучасне кухонне обладнання в рамках проекту Програми безвідплатної допомоги “КУСАНОНЕ” за підтримки уряду Японії, який залучило в наше місто Карпатське агентство прав людини «Вестед». Нове устаткування встановлять у цих садочках після всього комплексу робіт із капітального ремонту, повідомляють в Ужгородській міській раді.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Як отримати безоплатно послуги з реабілітації в медзакладах Закарпаття: усе, що потрібно знати
12:40
ПрАТ «Закарпаттяобленерго» нагадує, чому категорично заборонено розпалювати вогонь в охоронних зонах об’єктів енергетики
12:20
На Ужгородщині відбулися змагання з важкої атлетики
12:02
Нацгвардійці провели урок мужності для ліцеїстів Мукачева
11:51
Дві команди ужгородських «Карпат» боротимуться в Кубку України
11:29
Понад 14 000 школярів планують оздоровити цьогоріч на Закарпатті
10:30
Міжнародні організації розглядають можливість реконструкції гуртожитку Берегівського ліцею
10:12
Берегівський мер розповів про оформлення дозволів на в’їзд, перебування, проживання, провадження робіт і пропуск у прикордонну смугу
09:51
На Закарпатті з’явилося 5 нових паспортних станцій у ЦНАПах
09:34
Вокалісти Академії культури і мистецтв виступали у храмі в Угорщині
09:17
Всі новини