134449
16:22 16.082022

Ясінянська громада реалізовує проєкт «Відродження вівчарства в Карпатському регіоні» від Програми USAID «АГРО»

Життя 3233

Ясінянська громада Закарпатської області спільно з Косівською громадою Івано-Франківської області стали переможцями конкурсного відбору «Пілотне впровадження ініціативи із розвитку громад» програми USAID «АГРО», презентуючи проєкт “Відродження вівчарства в Карпатському регіоні”.

У рамках реалізації проєкту «Відродження вівчарства в Карпатському регіоні» Програми USAID «АГРО» проводиться опитування для визначення думки жителів щодо розвитку вівчарства в громаді, пропонуємо заповнити Google-форму для реєстрації, що знаходиться за посиланням.

Метою проєкту є економічне зміцнення краю через створення умов для самозайнятості населення в гірській сільській місцевості та генерацію додаткового валового регіонального продукту.

Проєкт «Відродження вівчарства в Карпатському регіоні» є пілотним дзеркальним проєктом для двох гірських територіальних громад – Косівська міська територіальна громада Івано-Франківської області та Ясінянська селищна територіальна громада Закарпатської області. Дані громади можуть стати центрами розвитку вівчарства в двох сусідніх областях.

Цей проект для Ясінянської та Косівської громад – це можливість стати першими територіальними громадами, що втілили подібний метод кооперації в Україні.

Про це інформує Ясінянська територіальна громада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах