134251
18:02 12.082022

В Ужгороді відбудеться перший випускний у дитячому просторі для дітей ВПО

Життя 2572

У рамках проекту “СпівДія заради Дітей” в Ужгороді 17 серпня (у середу) о 14:00 відбудеться перший випускний у просторі, де протягом місяця 60 дітей ВПО та жителі міста отримували психоемоційну підтримку через програму неформальної освіти: творчі заняття, рухливу та пізнавальну діяльність, взаємодію з іншими дітьми та дорослими.

Адреса: Православна набережна, 25 (Багатопрофільний ліцей «Інтелект» імені Святого Петра – школа №11).
«СпівДія заради дітей» – це масштабний всеукраїнський проект, який працює в багатьох містах України. Учасниками занять є діти від 5 до 12 років.

Протягом місяця діти знайомилися із різними професіями, до них приїжджали патрульні поліцейські, діти створювали мультик, відвідували кулінарні майстер-класи від кухарів Євгена Клопотенка та багато іншого.

Програма заходу 17 серпня включає в себе такі активності: вручення дипломів, фотосесія, пригадування найяскравіших моментів, а також творчі виступи дітей, де кожен постане у ролі експерта та навчить присутніх
чомусь цікавому.

Проект реалізується командою благодійного фонду «СпівДія» за підтримки ЮНІСЕФ та Міністерства молоді та спорту України .

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах