134102
12:19 9.082022

У Мукачеві збільшили денну норму харчування для дітей пільгових категорій – 50 гривень

Життя 2100

У новому навчальному році вартість безоплатного харчування для школярів та вихованців ДНЗ, які входять до переліку пільгових категорій, становитиме 50 гривень.

Зміни до Програми організації безоплатного гарячого харчування дітей пільгових категорій внесли сьогодні на засіданні виконавчого комітету. Відповідно, збільшили і обсяг фінансування програми, у 2022 році на харчування передбачили понад 12 мільйонів гривень.

Безкоштовне харчування отримують діти-сироти та позбавлені батьківського піклування, учні з малозабезпечених сімей, діти з особливими освітніми потребами, які навчаються в інклюзивних класах, діти учасників бойових дій, школярі з інвалідністю та діти, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС, вихованці дитсадків із числа дітей учасників бойових дій та внутрішньо-переміщені діти та ті, які постраждали внаслідок воєнних дій.

Зазначимо, у новому навчальному році до закладів освіти громади зараховано 606 дітей, з числа внутрішньо-переміщених. Зокрема в дитсадки громади – 188 малюків, в школи – 418 учнів.

Про це інформує Мукачівська міська рада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах