133663
13:22 30.072022

У Мукачеві реалізують Всеукраїнський проект «СпівДія заради дітей». ФОТО

Життя 4736

У мукачівському парку Центральний відбулося відкрите заняття для дітей на свіжому повітрі. Захід пройшов в рамках проекту “СпівДія заради дітей” за підтримки Міністерства молоді та спорту України та ЮНІСЕФ (дитячого фонду), який реалізується по всій Україні.

“Це безпечний простір, де дитина отримує психо-емоційну підтримку через програму неформальної освіти: творчі заняття, рухливу та пізнавальну діяльність, взаємодія з іншими дітьми та дорослими. У нас в Мукачеві для цього є стаціонарний простір, з понеділка по четвер там проходять стаціонарні заняття зі сформованими групами, а у п’ятницю маємо відкритий захід, для усіх бажаючих діток. У нас завжди цікава та різноманітна програма. Наприклад, минулого тижня ми ходили до пожежників, діти знайомилися з особливостями їх роботи”,- розповідає керівник стаціонарного простору “Співдія. Діти. Мукачево” Юліан Кріцак.

Цього разу для дітей запланували веселі старти та різні активності. А також майстер-клас з рукоділля. Зі звичайних речей: клей ПВА, сіль та папір, діти робили соляні кристали.

Для участі у проекті потрібна реєстрація.

“Реєстрація потрібна для того, аби в нас були контакти батьків та інформація про дитину, особливі потреби, якщо такі є, аби ми були готові до різних ситуацій. А також для того, аби ми могли контактувати з батьками і пропонувати їм долучатися до наступних ініціатив. Аби працювати з дітками не тільки в рамках одного проекту, а ЮНІСЕФ могли комплексно працювати з ними”,- додає Юліан Кріцак.

Організатори кажуть, що до нового року планують працювати в такому форматі кожного тижня та втілювати в життя різні цікаві ідеї та ініціативи.

Ірина ГРАБКО

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини
18:13
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, з 18 квітня по 1 травня обмежать рух автомобілів по вулицях Університетська та Перемоги
16:12
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Всі новини