133552
13:07 28.072022

У Рахові відбувся благодійний концерт класичної музики

Життя 3794

Росія принесла війну на нашу землю і намагається знищити все прекрасне та величне. Але музика вічна і непереможна.

У римо-католицькому храмі м. Рахів Ротарі клуб “Рахів – Центр Європи” організував благодійний концерт класичної музики. Безсмертні твори Баха та Генделя у виконанні Ольгі Крамаренко (меццо-сопрано, м. Київ) та Вікторіі Летенко (орган-клавесин м. Харків) звучали особливо велично.

– Комітет творчості та креативу Ротарі дистрикту 2232 у складі Ярослава Думена та Vita Vernigora-Letenko не перший раз проводять подібні культурні заходи в м. Рахів і надалі буде продовжувати цю культурну традицію, – розповідає Юра Федак.

Благодійний концерт для українців, воїнів, їхніх батьків, дітей, для української жінки, українського солдата…Це велике музичне полотно, залите поезією українських поетів про героїчну боротьбу українського народу за свою свободу в загарбницькій війні росії проти України.

Концерт відвідали місцеві жителі, гості та внутрішньо переміщені особи, які зараз проживають на Рахівщині.

– Справді, класична музика, відома сьогодні всьому світові. Після концерту відчуваю якесь відсвіження, якийсь спокій на душі, – поділилась враженнями пані Мар’яна.

Місцеві жителі та переселенці Рахівщини вдячні благодійній організації “Ротарі клуб” за їхню не легку працю та благодійні заходи.

Олена БОДНАР

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах