133272
12:01 22.072022

На Рахівщині волонтери-діти збирають кошти для ЗСУ

Життя 4996

На Рахівщині у селищі Великий Бичків діти вже не одноразово збирали гроші на потреби військових. Ось і це тиждень діти, не відпочивали, катались на велосипедах, не купалися в річці, як зазвичай відпочивають влітку всі дітлахи. Натомість вони займалися важливою справою, збирали гроші для ЗСУ.

Волонтер Надія Полянчук розповідає: – Тиждень почався з приємного!Черговий раз дзвінок: “Діти зібрали гроші для військових, зараз принесуть”. У мене не вистачає слів, на очах сльози. Вони маленькі розуміють, що військовим потрібна наша допомога! Хоча (неприємно казати, але) у деяких дорослих неадекватна реакція, на превеликий сором, на дітей, які з усіх сил стараються допомогти військовим.

– Щира подяка з передової, хлопці зворушені до сліз, коли чують, що це на кошти зібрані дітками!!

– Також як завжди дякую Батькам, ви виховали справжніх українців, дай вам Бог щастя!!

–Дітки, ви неперевершені, ви наша надія, наше майбутнє, ви даєте натхнення не опускати руки і йти вперед до перемоги!!Щастя вам у житті!!- підкреслила Надія.

Дякуючи цим маленьким живчикам, волонтерам – патріотам, не можу опускати руки та падати духом! Вони змучені в таку спеку цілий день співали, щоб копійку до копійки зібрати кошти на допомогу ЗСУ!!Ви навіть не представляєте, які ці гроші є важливі на даний час. А діти це відчувають!!Я дякую Богу за таких дітей, за їх батьків! Ми обов’язково переможемо, у нас є майбутнє з таким молодим поколінням!!Від військових, від всіх дорослих – ДЯКУЄМО! – додала Надія.

Місцевий житель Вася Попович прокоментував: – З такими сильним людством та дітьми Україна переможе будь-який бар’єр, Слава Україні Велика Слава Українському народу.

Діти також прокоментували, розповідають: «Ми вже зібрали за увесь час 11 тис. гривень і на цьому спинятись не збираємось. Ми розуміємо що робимо, і яка це важлива справа у цей час».

З такими дітками в України є майбутнє! Хай Бог їх береже!

Олена БОДНАР

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах