132760
11:16 11.072022

Понад сотня студентів Мукачева отримали соціальні стипендії на суму більше 200 тисяч гривень

Життя 1881

У липні 2022 року представники вищих навчальних закладів І-ІІ та ІІІ-ІV рівня акредитації міста Мукачева подали до управління соціального захисту населення Мукачівської міської ради списки студентів, які мають право на отримання соціальної стипендії.

51 студент навчається в Мукачівському державному університеті, з них 16 – дітей-сиріт, 10 – діти учасників бойових дій, 21 – діти з інвалідністю, 1 – дитина осіб з інвалідністю внаслідок війни, 2 внутрішньопереміщені студенти та 1 студент, який визнаний постраждалим учасником Революції Гідності.

18 студентів, які отримують соціальну стипендію, навчаються в Гуманітарно-педагогічному коледжі. З них 7 дітей-сиріт, 6 дітей учасників бойових дій та 5 дітей з інвалідністю.

Ще 33 студенти навчаються в Аграрному коледжі, з них: 17 дітей-сиріт, 3 дітей внутрішньопереміщених осіб, 8 дітей учасників бойових дій та 5 студентів з інвалідністю.

Протягом липня їм була нарахована соціальна стипендія на загальну суму понад 238 тисяч гривень. Загалом з початку року студенти отримали таких стипендій на суму більше 2 мільйонів гривень.

Про це інформує Мукачівська міська рада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах