132381
08:30 5.072022

Словаки допоможуть облаштувати реабілітаційне відділення у закарпатському Обласному будинку дитини

Життя 3680

Днями до закладу Закарпатської облради «Обласний будинок дитини», що у Сваляві, навідалися гості зі Словаччини. Зокрема — радник прем’єр-міністра Словаччини з питань співпраці з Україною Едуард Бураш з духовенством та соціальними працівниками сусідньої країни.

Партнери також приїхали аби запропонувати допомогу у облаштуванні всередині закладу відділення для реабілітації місцевих діток-сиріт та дітей, яких перевезли сюди із зони бойових дій.

Зузанна Чащіно, котра приїхала з паном Бурашем, зауважила: «Про цих дітей тут добре піклуються. У них є все, що їм потрібно. Знімаю капелюх перед людьми, які про них дбають. Я отримала багато подарунків на прощання. Мені трохи ніяково. Ну це тут така звичка. Люди щасливі, коли можуть комусь щось подарувати. Я щаслива бути тут».

«Наша велика подяка і захоплення всім за скромність, ентузіазм і смиренність, з якими вони підходять до своєї роботи», — поділився враженнями від візиту радник словацького прем’єра.

Керуюча справами Закарпатської облради мирослава Ливч та директор закладу Володимир Бейреш, які супроводжували словацьких гостей, розповіли, що Словаччина, і зокрема пан Бураш уже не вперше приїжджають до Обласного будинку дитини з продуктами харчування та солодощами. Відтак, подякували добрим сусідам за підтримку та порозуміння.

Про це інформує пресслужба Закарпатської обласної ради.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах