132340
11:31 4.072022

Мукачівські учні зайняли призові місця в Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

Життя 3971

30 учнів міста Мукачева Закарпатської області стало переможцями ІІ етапу та двоє учнів стало переможцями ІІІ етапу ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Зазначимо, що учні Мукачівської міської ТГ продемонстрували високий рівень підготовки.

До прикладу в другому етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2020-2021 навчальному році брало участь 882 учні 5 – 11 класів, що становить 11 % від загальної кількості учнів 5-11 класів Мукачівської міської ТГ.

Переможцями стало 212 учнів, які здобули 309 призових місць.

Всього на ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів здобуто 48 дипломів, що становить 13, 5% від загальної кількості дипломів.

45 призових місць зайняли учні міської ТГ на І етапі та 35 призових місць на ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково- дослідницьких робіт учнів-членів МАН.

28 учнів стало переможцями ІІ етапу та четверо учнів стало переможцями ІІІ етапу ХХІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

Про це повідомляє Мукачівська міська рада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах