131169
13:30 9.062022

На Рахівщині провели урок англійської на горі «Лиса»

Життя 6721

Природа – це сад здоров’я, фізичного й духовного, як стверджував великі педагоги. Школа під блакитним небом, уроки мислення на природі – то мандрівка до джерела емоцій, образного сприйняття світу, єднання з прекрасним і початок духовного здоров’я малечі й підлітків. «Дитина, – найкраще сприймає, осмислює і запам’ятовує знання тоді, коли вона їх переживає. Без емоційного ставлення до знань, без інтересу, подиву, задоволення, радості, впевненості та інших позитивних переживань неможливе успішне навчання».

Такі емоції пережили діти в Рахові. Саме вчора, 8 червня, для дітей провели урок англійської на горі «Лиса».

“Дітки не тільки вчили нові слова, а й спостерігали за процесом виготовлення овечого сиру, знайомились з Карпатськими червонокнижними рослинами, гуляли полониною і насолоджувались вершинами Карпат – розповіла нам Ольга Ворохта

Кожна дитина взяла активну участь, та отримала неймовірну енергетику.

Найкращий урок у нашому житті, – коментують діти

До уроку долучились вчителі Марія Шорбан, Віта Гудз, Валентина Брана та батьки Ельвіра Ангер, Роман Ангер. Всі отримали велике задоволення та багато позитивних емоцій.

Тепер діти можуть сконцентруватись на англійську мову ще більше. Навчання цієї мови відбувалося надзвичайно плавно і легко.

– І на кінець, на горі “Лиса” діти закопали свої побажання в капсулі. Вірю, що бажання в капсулі часу збудуться, – додала Ольга.

Болена БОДНАР, фото для “Карпатського Об’єктива”

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах