130593
15:59 1.062022

В Ужгороді відбулася бібліопаті

Життя 2472

Бібліопаті з різними тематичними локаціями сьогодні, з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, для малечі організували в ужгородській бібліотеці «Казка» на Закарпатті.

На свіжому повітрі, перед входом до бібліотеки, проводили веселі ігри, конкурси, вікторини, танцювальний батл, загадували загадки, із музичними сюрпризами виступили юні співаки Богданка Кулак та Гліб Нєвєров.

Діяли локації: читальна зала під відкритим небом «Будь на хвилі: читай українське, сучасне, дитяче», фотозона «Україна – це Я», територія аквагриму, куточок «Творчої палітри» і навіть невеличкий «Бібліотечний мініпікнік» на траві.

Дітлахи малювали крейдою на тротуарній плитці, смажили на патичках маршмелоу, збирали у ровесників автографи, отримували заохочувальні призи. Організатори нагородили активних учасників гуртка творчих дітей «Наші ручки роблять модні штучки».

Модерувати свято завідувачці «Казки» Аллі Петрішак допомагала клоунеса, а організувати його – громадська організація «Ти – особливий» й управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради.

Про це повідомляє Ужгородська міська рада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах