130517
14:28 31.052022

Закарпатський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді провів виставку робіт гуртківців «Травнева»

Життя 3502

З метою підбиття підсумків роботи гуртків центру у другому семестрі, підтримки та розвитку науково-технічної творчості учнівської молоді, пропаганди та популяризації досягнень дитячих колективів, виявлення і підтримки талановитої та обдарованої учнівської молоді, розвитку та популяризації науково-технічної творчості серед вихованців закладів позашкільної освіти, дітей та учнівської молоді із числа внутрішньо переміщених осіб 27 травня у Закарпатському обласному центрі науково-технічної творчості учнівської молоді було проведено виставку робіт гуртківців,,Травнева”.

На її урочистому відкритті зі словами подяки до педагогів закладу звернувся його директор Валерій КОРСАК, який побажав колегам нових творчих звершень. Ця виставка дозволяє кожному вихованцю гуртка проявити себе, свої здібності у різних техніках виконання. Цьогоріч учнівські вироби мають особливий характер, бо в них домінує патріотична тематика. Оксана ЮРТИН, завідувач відділу дизайну та декоративно-прикладного мистецтва окремо зазначила, що на виставці також представлені роботи дітей переселенців із усіх куточків України, які стали гуртківцями Закарпатського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

Представлені понад 400 учнівських робіт у різних техніках за напрямками науково-технічного та художньо-технічного профілів нині демонструються у виставковій залі закладу у рамках цьогорічної виставки робіт гуртківців,,Травнева”.

Про це інформує Департамент освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОДА.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах