130366
12:32 27.052022

Закарпатський муздрамтеатр готується до Міжнародного дня захисту дітей

Життя 4493

1 червня Україна відзначатиме Міжнародний день захисту дітей. З цієї нагоди у суботу, 29 травня, та в неділю, 30 травня, у Боздоському парку біля атракціонів о 17.00 відбудеться веселе спілкування героїв дитячих вистав Закарпатського муздрамтеатру з юними глядачами. Окрім цікавих виступів та конкурсів, усі охочі мають змогу отримати святковий флаєр із суттєвою знижкою на другу прем’єру казки «Цвіт папороті», яка демонструватиметься у великій залі театру наступних вихідних – 5 червня о 12.00.

На фото Олексія Попова – фрагменти з вистави «Цвіт папороті»

Казка-феєрія закарпатського фольклориста і драматурга Юрія Чорі перегукується зі схожими творами українських класиків Миколи Гоголя, Лесі Українки, Олександра Олеся. Її родзинкою є місцевий колорит, адже дія відбувається на карпатській полонині. Головний режисер театру Анатолій Філіппов розповідає, що взявся за цю виставу, бо вона – людяна: «Попри магічні сили, що діють на сцені (Дрімотик, Зірниця, Буревій, Вітрик), наша казка про вічні цінності – добро і любов».

У суботу, 28 травня, о 12.00 на малій сцені відбудеться другий показ прем’єри казки Марини Смілянець «Країна серйозних». У неділю, 29 травня, о 12.00 «шерегіївці» на великій сцені зіграють музичну казку Е.Гофмана «Мишачий король або Лускунчик», а о 18.00 – французьку комедію А.Курейчика «Обережно, жінки!».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах