130202
09:22 25.052022

Професійні заклади освіти Закарпаття можуть безкоштовно доєднатися до платформи HUMAN Школа

Життя 3819

З першого вересня 2022 року заклади професійної освіти Закарпатської області можуть розпочати навчання на єдиній освітній платформі Закарпаття “HUMAN”. 24 травня відбулася презентація освітньої системи українського розробника “HUMAN” для керівників та освітніх працівників закладів професійної освіти Закарпаття. На заході були продемонстровані можливості платформи для освітніх установ та узгоджений наступний план впровадження інновації у навчальний процес.

“Ми плануємо перевести всі ПНТЗ на навчання за допомогою цифрових носіїв. Оскільки потребу у можливості організувати дистанційне навчання показали не лише пандемія, але й воєнні дії на території країни”, – зазначила Марусинець Мар’яна, директор департаменту освіти і науки Закарпатської ОДА.

Так освітнім працівникам закладів професійної освіти надається можливість пройти комплексне навчання з можливістю отримати сертифікат про підвищення кваліфікації, на якому вони можуть здобути навички використання платформи. Зареєструватися вчителі та педагоги на курс можуть до 6 червня за посиланням:

Систему “HUMAN” вже розпочали опановувати вчителі двохсот шкіл Закарпаття. Загалом українською платформою користуються понад 2 250 закладів освіти по всій країні.

“Нашою компанією було вирішено надати унікальну пропозицію Закарпатській області – безкоштовне користування системою HUMAN терміном на три роки. Чому саме на цей період? За цей час Закарпатська область матиме можливість створити перший єдиний цифровий освітній простір, до якого зможуть долучитися всі заклади освіти, всіх рівнів. Таким чином Закарпаття стане показовим регіоном, у якому всі освітні дані оцифровані та можуть бути переведені у візуалізовані графіки”, – прокоментувала співпрацю на презентації операційний директор компанії HUMAN Савенець Вікторія.

Напередодні був підписаний Меморандум між Департаментом освіти та науки Закарпатської ОДА та IT-компанією HUMAN, за яким усі заклади освіти області можуть упродовж трьох років користуватися платформою безкоштовно. Взаємодія створить умови для розвитку цифровізованого єдиного середовища Закарпаття.

Про це повідомляє Департамент освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОДА.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах