129350
14:24 11.052022

В Ужгороді відбулася зустріч із представниками Японії

Життя 2957

Із намірами збудувати в Ужгороді дитячий будинок напередодні в міську раду обласного центру Закарпаття завітали гості з Японії – сенатор JCI (Junior Chamber International – Міжнародної молодіжної палати) Хідето Чу-йо та директор медіаагентства Юкі Секі.

JCI – некомерційна міжнародна організація, яка об’єднує понад 200 тисяч молодих лідерів та підприємців із понад 100 країн світу.

На зустрічі із міським головою та його заступниками японські представники JCI розповіли, що планують знайти кошти і можливості, щоб побудувати в Ужгороді будинок для дітей, які через війну залишилися без батьків і близьких. Міська влада готова безкоштовно передати для цього земельну ділянку.

Домовилися, що через тиждень, після того, як представники Японії обговорять аналогічні наміри у Дніпрі, організують перемовини з проєктантами, щоб попередньо визначити орієнтовні фінансові потреби для такого проєкту.

Представниця JCI в Ужгороді Олена Жулінська зазначила також, що Ужгород може укласти угоду про співпрацю з одним із японських міст, яке стане побратимом обласного центру Закарпаття.

Про це повідомляє відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах