128203
19:25 20.042022

На Рахівщині відбудеться акція «За чисте довкілля»

Життя 2742

Відповідно до розпорядження голови Закарпатської обласної військової адміністрації №118 від 14.04.2022 року, з метою поліпшення стану довкілля, озеленення, благоустрою населених пунктів Ясінянської територіальної громади, упорядкування та приведення у належний естетичний вигляд та санітарний стан житлових будинків та прибудинкових територій, благоустрою існуючих зелених зон, очищення прибережних захисних смуг водних об’єктів від сміття, 21 квітня 2022 року на території нашої громади відбудеться акція з благоустрою.

Збір розпочнеться біля адмінбудівлі Ясінянської селищної ради о 10.00 годині к.ч.

Такі щорічні акції з благоустрою стали традицією в Ясінянській громаді, адже поліпшення стану навколишнього середовища та розуміння необхідності розсудливого ставлення до користування природними ресурсами – це обов’язок кожного громадянина України.

Ясінянська селищна рада закликає колективи підприємств, установ та організацій усіх форм власності, учнів та молоді, небайдужих громадян взяти участь в акції «За чисте довкілля в Ясінянській громаді». Також, запрошуємо мешканців громади впорядкувати прилеглі території біля Ваших домівок, багатоквартирних будинків, зелених зон.

В чистий четвер зробимо Ясінянську громаду чистою разом!

Олена Боднар

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах