128076
14:16 19.042022

В Ужгороді відбулося засідання комісії з безпеки дорожнього руху та координації

Життя 2151

Нанести дорожню розмітку на автобусних зупинках Ужгорода жовтим кольором і згідно з ДСТУ доручили департаменту міської інфраструктури днями на засіданні комісії з безпеки дорожнього руху та координації роботи автотранспорту в Ужгородській міській раді.

Департамент також має:

– підготувати пропозиції щодо облаштування обмежувачів руху на вул. Панаса Мирного – Олександра Фединця;

– встановити дорожні знаки “Автобусна зупинка” на вул. Капушанській (кінцева зупинка) ;

– встановити дорожній знак “Парковка” на вул. Небесної Сотні відповідно до затвердженої схеми організації дорожнього руху;

– встановити на Православній набережній, 20 з обох боків дорожній знак “Зупинка заборонена”;

– встановити обмежувач руху на вул. Фріца Гленца – Студентській набережній;

– встановити дорожній знак “Стоянка заборонена” на вул. Собранецькій між будинками № 135 та 145.

Члени комісії більшістю голосів також не заперечували на звернення ОСББ встановити обмежувачі руху у дворі будинків № 7 та 9 на вул. Минайській, а щодо обмежувачів у дворі багатоповерхівки № 29 на вул. Іштвана Сечені – відмовили, бо немає погодження рішенням зборів співвласників будинку. Установлення висотних обмежувачів руху на вул. Олексія Марєсьєва, 1 відклали на виїзне засідання комісії, а на звернення встановити обмежувачі руху на вул. Цегольнянській біля храму запропонували заявнику розробити відповідну схему і отримати належні погодження.

Погодили облаштування парковки на вул. Володимира Погорєлова, 2 та паркувальних місць біля будинку № 30 на вул. 8-го Березня – якщо погодять схему облаштування з департаментом міської інфраструктури та управлінням патрульної поліції. Підтримали також схему організації дорожнього руху на площі Шандора Петефі.

Питання нового світлофора на перехресті вул. Шумної – Другетів та перенесення пішохідного переходу на площі Поштовій зняли з розгляду комісії.

Відмовили на засіданні на звернення заборонити рух у центральній пішохідній зоні автотранспорту вагою більше 3 тонн, натомість підтримали, щоб транспорт у цю частину міста заїздив лише до 8 години ранку.

Питання продовження автобусних маршрутів № 10 та №18 до вул. Єньківської члени комісії вважають за можливе розглянути після її капітального ремонту.

Інші пропозиції організації дорожнього руху на території Ужгорода відправили на доопрацювання.

Про це інформує Ужгородська міська рада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах