127309
08:30 8.042022

Результати лабораторних досліджень відібраних проб у місцях проживання і харчування ВПО у Свалявському районі відповідають вимогам

Життя 4321

Фахівцями Свалявського відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області проведено моніторинг п’яти пунктів тимчасового проживання і харчування евакуйованого населення на підпорядкованій території.

Зокрема, три пункти тимчасового проживання розташовані на території Свалявської ОТГ і по одному в Полянській та Неліпинській ОТГ. Харчування організовано на трьох об’єктах: кафе «Фабричне», відокремленому структурному підрозділі «Свалявський технічний фаховий коледж НУХТ» (Свалявська ОТГ) та в санаторії «Сонячне Закарпаття» (Полянська ОТГ).

Під час проведення моніторингів у цих закладах грубих порушень виявлено не було.

Керівникам та організаторам надані чіткі рекомендації забезпечення санітарно-гігієнічного режиму на харчоблоках для уникнення спалахів харчових отруєнь та групових захворювань.

Також, відібрано проби питної води на відповідність по мікробіологічним показникам – 3 проби, по фізико-хімічним показникам – 3 проби, гігієнічні змиви на харчоблоках – 18, готові страви – 6 проб.

Всі результати лабораторних досліджень відповідають вимогам.

Про це повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах