127243
12:59 7.042022

У Закарпатському муздрамтеатрі щоп’ятниці показуватиме вистави київський театр «Театральна біржа»

Життя 3274

В Україні за час війни змінили місце проживання мільйони українців. Серед тих, хто переїхав на Закарпатті, київський молодіжний театр «Театральна біржа».  Засновником цього колективу є народний артист України, відомий актор і педагог Лев Сомов. Разом із студентами і випускниками Київського міжнародного університету він організував незалежний театральний проєкт, метою якого було творити вистави з якісною драматургією. Маючи в своєму репертуарі до двох десятків спектаклів, «Театральна біржа» торік із фестивального переросла в театр на постійній основі. Нині творча група, до якої входять уродженці з різних куточків України, тимчасово проживають в Мукачеві та Чинадієві. Але, певна річ, не хочуть сидіти, склавши руки.

На фото: актори і керівництво «Театральної біржі» на малій сцені Закарпатського муздрамтеатру

Тож за домовленістю із Закарпатським муздрамтеатром щоп’ятниці гратимуть вистави на ужгородській сцені. Завтра, 8 квітня, о 12.00 кияни покажуть «Відомі і невідомі казки», а о 17.00 — «Інтимні комедії».

А в суботу, 9 квітня, о 17.00 Закарпатський академічний обласний український музично-драматичний  театр імені братів Шерегіїв зіграє на малій сцені французьку трагікомедію  Еріка Ассу «Круті віражі».

Про це повідомляє Закарпатський театр імені братів Шерегії.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах