1271
12:33 14.042016

Закарпатці стали призерами всеукраїнської олімпіади з французької мови

Життя 2373

ZIPPO-630x400З 27 березня по 1 квітня у м. Миколаєві проходив IVетап Всеукраїнської учнівської олімпіади з французької мови.

До складу фахового журі входили представники посольства Франції в Україні, які є не тільки розробниками завдань, а і меценатами олімпійського руху, унаслідок чого нагородили двох учасників олімпіади, що посіли І місце поїздками до Франції. Директор французького мовного табору „ClubLumière” Яшар Фазилов нагородив третього номінанта на диплом І ступеня путівкою до літнього мовного табору, що проходить у Буковелі.

Закарпатський регіон представляли двоє одинадцятикласників: Арсен ДельСоль, учень Хустської гімназії-інтернат, та Марія Сидюк, учениця Ужгородської спеціалізованої школи І-ІІІ ст. №5 із поглибленим вивченням іноземних мов.

Відрадним є той факт, що обидва учасники зуміли вибороти достойне місце серед переможців і нагороджені дипломами ІІІ ступеня. Перемога для них є вдвічі бажанішою, оскільки Арсен опановує французьку мову самостійно, позаяк у закладі предмет французька мова не вивчається, а Марія вивчає її як другу іноземну, повідомили в ЗІППО.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах