126947
13:46 1.042022

Закарпатський муздрамтеатр відновлює показ вистав

Життя 2755

Найбільший театр області відновлює показ вистав на великій та малій сценах. Останнім часом Закарпатський академічний обласний український музично-драматичний імен братів Шерегіїв показ дитячих вистав для тимчасово переміщених осіб, які через війну опинилися в нашому краї. Ця практика зберігатиметься і надалі: щодня, окрім понеділка, о 12.00 на малій сцені театру відбуватиметься безкоштовний показ казок для юного глядача.

А цими вихідними відновлюється показ вистав для дорослих. У суботу і неділю, 2 і 3 квітня, о 17.00 буде зіграна комедія Андрія Курейчика «Обережно, жінки!», яка вже понад десять років користується незмінним глядацьким успіхом. Тож гості нашого міста мають змогу ознайомитися з однією з кращих вистав у постановці відомого режисера Олександра Саркісьянца. Квитки за пільговою ціною розповсюджуються у театральній касі.

Також працівники театру проводять заняття з дітьми, що опинилися поза рідними домівками. Щодня, окрім понеділка, о 14.00 в театрі діє дитяча арт-зона. Тут на волонтерських засадах проводять майстер-класи з вокалу, малювання, мотанки, акторської майстерності. Окрім того, семеро працівників театру стали бійцями тероборони краю.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах