126943
14:45 1.042022

Дітей з аутизмом в Україні підтримує угорський Фонд «Разом для аутистів»

Життя 4677

Угорський Фонд «Разом для аутистів» у рамках кампанії зі збору пожертв підтримує українських дітей з аутизмом. За рахунок власних пожертв вони передадуть мільйон форинтів до Фонду допомоги дітям з аутизмом CHILD.UA в Україні.

До Всесвітнього дня ​​аутизму (2 квітня) організація має на меті зібрати у квітні додаткові пожертви за допомогою різноманітних акцій.

У Фонді повідомили, що протягом багатьох років в Угорщині проводилися кампанії з підвищення обізнаності та збору коштів, аби привернути увагу до проблем людей з аутизмом, щоб їх краще розуміли, приймали та допомагали їм.

«Освіта таких дітей є важливим напрямом роботи організації, адже, крім збору коштів, ми можемо надати велику допомогу, приділяючи більше уваги нашим ближнім, – повідомила голова Фонду «Разом для аутистів» Сільвія Надь-Сійярто. – Вірю, що за належної підтримки всі діти з аутизмом можуть реалізувати свій потенціал. Наша мета – допомогти в цьому». У фонді вважають, що цього року найважливіше – підтримати героїчну роботу тих, хто працює на територіях, охоплених війною.

MTI

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах