126938
12:03 1.042022

Понад 1600 переселенців уклали декларації з сімейними лікарями Мукачева

Життя 2394

1664 вимушені переселенці уклали декларації з сімейними лікарями Мукачева, в пологовому відділенні Лікарні святого Мартина народили 46 жінок-переселенок.

В Лікарні святого Мартина надали допомогу 105 вимушеним переселенцям. Щодня на залізничному вокзалі Мукачева, в Центрі надання адміністративних послуг працюють сімейні лікарі, які надають людям всю необхідну медичну допомогу. Цілодобово сімейні лікарі працюють у відділенні невідкладних станів Лікарні святого Мартина.

Протягом місяця у пологовому відділенні лікарні народили 46 жінок-переселенок, багато випадків передчасних пологів. Спеціалізовану медичну допомогу надають крихіткам 500-600 грам у реанімації новонароджених, яке працює на базі Лікарні святого Мартина.

Комунальні медичні заклади міста співпрацюють з організацією «Лікарі без кордонів», в рамках співпраці, лікарня отримала 1,5 мільйонів гривень на ліки для онкохворих пацієнтів. Також налагоджена співпраця з ООН.

Також чимало профільних високоспеціалізованих медичних закладів України створюватимуть філіали на базі Лікарні святого Мартина. Працевлаштовують і вимушених переселенців-лікарів. Для зручності працевлаштування та обліку на сторінках Лікарні святого Мартина у соцмережах створена гугл-форма, яку заповнюють лікарі, які приїхали із зони бойових дій.

Про це інформує Мукачівська міська рада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах