126338
10:53 23.032022

Контролери Закарпатгазу відновлюють перевірки лічильників: що треба знати

Життя 2902

З початком війни візити контролерів АТ «Закарпатгаз» для перевірки показників лічильників були призупинені. Однак зараз роботу контролерів відновлено – це пов’язано з тим, що в умовах війни необхідний точний облік блакитного палива.

«Візит контролера газової компанії до споживача для перевірки даних лічильника – це обов’язкова процедура, яка проводиться кожні пів року, – розповідає старший майстер відділу інспектування АТ «Закарпатгаз» Валентина Лоя. – Які лічильники слід перевірити – система автоматично визначає щодня. Наперед формуються критерії завдань-маршрутів, що залежить від таких факторів, як тривала відсутність контрольних показань, наявність заборгованості, заявочні перевірки».

‼️Нагадуємо, що споживач повинен вчасно передавати показники, а в разі потреби – забезпечити доступ працівникам АТ «Закарпатгаз» до лічильника газу. Контролери в свою чергу повинні чітко зазначити мету свого візиту та надати на вимогу споживача службове посвідчення. Якщо до вас завітала особа, яка представляється працівником АТ «Закарпатгаз» (контролером, аварійником тощо), але не пред’являє посвідчення, або ж якщо ви помітили підозрілих осіб поблизу об’єктів газопостачання (газопроводи, ШГРП, ГРП), негайно повідомляйте за телефонами 104 та 102.

АТ «Закарпатгаз» продовжує працювати в штатному режимі, забезпечуючи безперебійне та безаварійне газопостачання природного газу до осель закарпатців та тих, хто вимушено переїхав в наш край. Ми закликаємо споживачів оплачувати послугу з розподілу, адже ці кошти йдуть на забезпечення роботи експлуатаційних служб, аварійних бригад, які постійно перебувають на варті вашої безпеки.

Про це інформує пресслужба АТ «Закарпатгаз».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини
18:13
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, з 18 квітня по 1 травня обмежать рух автомобілів по вулицях Університетська та Перемоги
16:12
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Всі новини