126092
11:44 19.032022

Голова Закарпатської ОВА обговорив із угорськими колегами створення гуманітарного хабу в Будапешті

Життя 2822

Сьогодні відбулася зустріч голови Закарпатської військової адміністрації Віктора Микити із Генеральним консулом Угорщини в Ужгороді Йожефом Бочкаі та керівником Угорської екуменічної служби Ласло Легелом.



?? День розпочали із зустрічі з Генеральним консулом Угорщини в Ужгороді Йожефом Бочкаі та керівником Угорської екуменічної служби Ласло Легелом. Обговорили деталі запуску нового гуманітарного хабу в Будапешті. Цей проєкт ми формуємо спільно для оптимізації роботи. Велика кількість європейських країн готова формувати партії гуманітарної допомоги, однак вони не готові транспортувати його на територію України у зв'язку з воєнним станом. Гуманітарний хаб у Європі дозволить оптимізувати логістику та збирати, сортувати, формувати й відправляти вантажі для України з території ЄС.

Опубліковано Віктор Микита - голова Закарпатської ОДА Субота, 19 березня 2022 р.

Обговорили деталі запуску нового гуманітарного хабу в Будапешті. Цей проєкт формується спільно для оптимізації роботи.

Велика кількість європейських країн готова формувати партії гуманітарної допомоги, однак вони не готові транспортувати його на територію України у зв’язку з воєнним станом.

Гуманітарний хаб у Європі дозволить оптимізувати логістику та збирати, сортувати, формувати й відправляти вантажі для України з території ЄС.

Про це інформує Віктор Микита – голова Закарпатської ОДА.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах