125950
12:08 17.032022

Віктор Орбан переїде на угорсько-український кордон на три дні

Життя 4997

Прем’єр-міністр Угорщини на три дні переїде на угорсько-український кордон, де особисто буде стежити за подіями та організовуватиме оборону. Він опублікував відео про це на своїй сторінці у Facebook. Причина такого рішення полягає в тому, що країна очікує на нову хвилю біженців, більшу ніж будь-коли раніше. До Угорщини вже прибуло 429 тисяч біженців.

Угорський уряд очікує більшої хвилі біженців, ніж будь-коли раніше, тому Віктор Орбан виїхав на кордон, де він особисто стежить за подіями, роботою поліції, військових та рятувальників. Протягом наступних трьох днів центр роботи буде у військовій частині в Дебрецені.

«Війна не йде на спад, а розширюється, і в міру того, як війна поширюється, є небезпека, що наступного тижня до Угорщини приїде ще більше людей, і це створює для нас величезний виклик», – каже Віктор Орбан у відео.

Уряд Угорщини пишається тим, що до цього часу зміг допомогти всім біженцям.

«Протягом наступних трьох днів ми організуємо оборону для наступного тижня, щоб і надалі мати можливість допомагати всім, хто потрапив у біду», – резюмував прем’єр-міністр.

origo.hu

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах