125934
09:38 17.032022

За вчорашню добу в Україну повернулися понад 17 тисяч осіб

Життя 3478

За добу 16 березня державний кордон України з ЄС та Молдовою перетнули майже 87 тисяч осіб та понад 14 тисяч транспортних засобів. Пасажиропотік відносно попередньої доби дещо зменшився.

Минулої доби Україну покинули майже 69 тисяч осіб. Понад 47 тисяч з них перетнули кордон на українсько-польській ділянці. Майже на усіх напрямках відсутні черги пішоходів і транспортних засобів.

До України за минулу добу прибули понад 17 тисяч осіб. Понад 14 тисяч з них – українці, переважна більшість з яких чоловіки, що готові стати до оборони країни. Дякуємо нашим землякам! Загалом, з початку відкритої збройної агресії до України повернулися близько 287 тисяч наших земляків.

НАГАДУЄМО, що усі пункти пропуску на західному кордоні (крім ППр «Дзвінкове») працюють у цілодобовому режимі. Прикордонники та митники максимально швидко оформлюють осіб на виїзд з України і оформляють гуманітарну допомогу для українського населення та захисників України. За минулу добу на західних кордонах було оформлено понад 800 транспортних засобів з гуманітарними вантажами.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах