125593
14:32 12.032022

Аграріям нададуть відстрочку від призову на військову службу через посівну

Життя 8563

У 2022 році надважливим завданням є забезпечення продовольством країну, тому важливим працівникам в АПК буде надана відстрочка від призову на військову службу під час мобілізації та на воєнний час. Про це у facebook написав міністр АПК Роман Лещенко.

«Я звертаюся до кожного аграрія, до кожного, хто задіяний у сільскогосподарській, рибній, тваринницькій галузях. Ви — армія, яка зможе вистояти, ви — наша надія. Уряд запровадив бронювання військовозобов’язаних. Аграрні підприємства та виробники продовольства – подавайте на Мінагрополітики списки критично важливих працівників, яким буде надана відстрочка від призову на військову службу під час мобілізації та на воєнний час», — написав він.

Лещенко розповів, як це працює.

  • Підприємства, установи, організації надсилають до Мінагрополітики лист із пропозиціями щодо бронювання військовозобов’язаних за визначеною формою з відповідним обґрунтуванням (прохання зазначити в листі ПІБ, рік народження, назву підприємства і назву військкомату) ;
  • Мінагрополітики опрацьовує та узагальнює інформацію, отриману від підприємств, установ, організацій та надсилає до Міноборони пропозиції щодо бронювання військовозобов’язаних, які працюють у галузях агропромислового виробництва.
telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах