124514
12:39 25.022022

Багато закарпатців перетинає українсько-угорський кордон пішки

Життя 4128

Багато закарпатців із валізами та сумками перетинає українсько-угорський кордон пішки через КПП «Лужанка – Берегшурань». Про це повідомив у четвер увечері власкор угорського інформагентства MTI.

Зранку цей пункт пропуску пішки перетнути приблизно чотири-п’ять сотень людей. Багато хто очікував по той бік кордону, поки за ними приїдуть знайомі чи родичі.

Люди переходили з валізами та наплічниками групами з двох-трьох осіб.

Серед прибулих в Угорщину багато молоді, чимало тих, хто прибув цілою родиною, з дитячими візочками та маленькими дітьми на руках. Один із прибулих в Угорщину, котрий стояв біля автодороги № 41, повідомив журналістам, що приїхав із Берегівщини до своєї сестри, котра живе в Угорщині вже багато років. За його словами, планував прибути влітку, але, з огляду на воєнну ситуацію, вирішив приїхати раніше.

Він також повідомив, що з українського боку на КПП вишикувалася доволі довга черга автомобілів, більшість з яких на закарпатських номерах, але є й київські номерні знаки, а також зареєстровані в інших областях України.

Інші прибулі повідомили ЗМІ, що вирішили перетинати кордон пішки, оскільки перед КПП велика черга автомобілів, доводиться довго чекати на перевірку.

Як повідомляє кореспондент МТІ, на пункті пропуску «Вилок – Тисобеч» також багато людей перетинає кордон з Угорщиною в пішому порядку.

MTI

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах