124241
12:51 17.022022

У с. Великі Ком’яти на Виноградівщині відновлено лівобережний водозахисний земляний вал

Життя 2762

Керівництвом Виноградівської міської ради і Виноградівського МУВГ комісійно обстежено русло річки Боржава в с.Великі Ком’яти та визначено необхідні обсяги для виконання земляних робіт в місці розмиву земляного валу і розчистки місць заторів русла річки, спричиненими під час проходження паводку у січні ц.р.

На підставі комісійних обстежень Виноградівською міською радою прийнято рішення щодо відновлення лівобережного водозахисного земляного валу на р. Боржава в с. Великі Ком’яти та укладено договір на виконання відповідних послуг з Виноградівським МУВГ за кошти з місцевого бюджету.

Тож, за сприяння Виноградівської міської ради працівниками Виноградівського МУВГ проведено роботи з тампонування земляного валу в місці розмиву об’ємом 285 куб. м, стабілізацію ґрунтової основи земляного полотна при використанні геотекстильного матеріалу та мішків з сипучими матеріалами.

Також при виконанні робіт у місці розмиву та переливу через земляний вал на пониженій ділянці загальною довжиною 60 м разом з аварійною бригадою с. Великі Ком’яти та працівниками управління були проведені практичні навчання по укладанню мішків з сипучими матеріалами на пониженій ділянці земляного валу.

Про це повідомляє Виноградівська міська рада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах