124075
09:35 12.022022

Ужгородців запрошують на фентезі-вечір „Світи Джона Толкіна ”

Життя 17797

17 лютого  о 17:00 у Закарпатській обласній  універсальній науковій бібліотеці ім. Ф. Потушняка (пр.Свободи, 16)  відбудеться літературний вечір „Світи Джона Толкіна” (місце фентезі в сучасній літературі), присвячений 130-річчю від дня народження засновника фентезі як сучасного жанру в літературі Джона Рональда Руела Толкіна.

Саме завдяки йому фентезі став таким популярним жанром у всьому світі, і сучасна людина, обтяжена техногенною цивілізацією, намагається побачити іншу, втрачену нею грань буття, за звичною оболонкою життя намагається побачити щось більше – справжнє обличчя світу, внутрішню  суть явищ і речей. Звичайно, завдяки Голлівуду про Толкіна знає вже весь світ. Його “Володар кілець” і “Хоббіт” – це, мабуть, кращі фантастичні книги за останній час. Але, ось про автора шанувальники часто знають лише в загальних рисах. Тому запрошуємо приєднатися до нас, щоб дізнатися про фентезі більше. Початок о 17 год.

Увага!

  Відповідно до постанови КМУ №1240 бібліотека обслуговуватиме виключно користувачів, які мають довідку або сертифікат вакцинації, ПЛР тест або довідку про одужання від COVID 19.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах