123754
16:35 31.012022

Закарпатці можуть отримати подарунки, передавши показники лічильника газу

Життя 3390

Чергова хвиля захворюваності на ковід в області змушує закарпатців ще більше дбати про власну безпеку й передусім мінімізувати соціальні контакти. Щоб завжди тримати на контролі показники лічильників, вчасно їх вносити в систему та швидко оплачувати «комуналку», існують спеціальні онлайн-сервіси. Так, за минулий рік дистанційно передавали показання газового лічильника майже 200 тисяч закарпатців.

Аби стимулювати людей активніше використовувати онлайн-сервіси, АТ «Закарпатгаз» запустив акцію. Суть її дуже проста: споживач фотографує показники вузла обліку газу, надсилає фото через додаток 104.ua або вайбер-бот 7104 і стає учасником розіграшу. Серед призів — квитки на концерт українського виконавця Pianoboy, торт «Ужанська долина» тощо. Деталі акції — на офіційній сторінці підприємства у соціальній мережі facebook: https://www.facebook.com/zakarpatgaz/posts/4728337777281952

«Щомісячна передача показників — відповідальність та обов’язок кожного споживача. Тобто люди і так мають це робити. Детальніше прочитати про можна у Кодексі газорозподільних систем, затвердженим Постановою НКРЕКП №2494 від 30.09.2015 року. Однак ми, започаткувавши акцію, вирішили у такий спосіб нагадати споживачам як робити це дистанційно», — роз’яснює комерційна директорка АТ «Закарпатгаз» Юлія Соколова.

Нещодавно закарпатцям був запропонований оновлений мобільний додаток 104.ua, за допомогою якого користувачі мають змогу передавати показання, просто сфотографувавши лічильник газу. Отримані дані автоматично опрацьовує штучний інтелект. Таким чином, виключається людський фактор і можна не турбуватися, що показання внесено з помилками.

За допомогою оновленого додатку закарпатці можуть також дізнатися поточний баланс розрахунків за газ та послугу з розподілу, оплатити та переглянути історію платежів, відстежувати дані щомісячного споживання газу, переглянути базову інформацію особового рахунку та замовити дзвінок для консультації з Оператором ГРМ або постачальником.

Про це повідомляє пресслужба АТ «Закарпатгаз».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах