123363
14:02 20.012022

Закарпатський народний хор запрошує на фольк-шоу «Калап долу!»

Життя 3177

21 січня, на завершення всіх новорічно-різдвяних свят, Заслужений академічний Закарпатський народний хор запрошує на своє фольк-шоу «Калап долу!».

У програмі – популярні та старовинні закарпатські народні пісні і танці, кілька творів із репертуару колективу періоду його становлення (40-і роки минулого століття) та вокально-хореографічна композиція «Бал у старому селі», яка перенесе глядачів на веселе сільське свято часів наших дідусів і бабусь. Керівник і головний диригент колективу – Наталія Петрій-Потапчук. Якщо ви любите унікальні традиції нашого краю, якщо насолоджуєтеся самобутнім фольклором гуцулів, лемків, волинян, то неодмінно відвідайте цей концерт, який відбудеться в п’ятницю о 18.00 у Закарпатській обласній філармонії.

На глядачів чекає яскраве феєричне дійство, зіткане з улюблених місцевих мелодій і танців, з виступів провідних солістів колективу, а гарного настрою і відчуття сімейного свята додадуть юні учасники – вихованці Зразкового колективу «Перлинка» Ужгородської дитячої музичної школи ім.П.І.Чайковського (керівник – Марія Мудранинець).

Квитки можна придбати за посиланням https://concert.ua/uk/event/folk-shou-kalap-dolu або за адресою пл. Театральна, 10, 3-й поверх. Можна скористатися коштами єПідтримки. В разі придбання чотирьох квитків – п’ятий надається безкоштовно!

Таїсія Грись

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах